Izjava o privatnosti

Posljednje ažuriranje 05. veljače 2021.

Zahvaljujemo što ste odlučili biti dio naše zajednice u MTČ Tvornica Trikotaže d.d. (“Tvrtka”, “mi”, “mi”, “naša”). Predani smo zašti vaših osobnih podataka i vašeg prava na privatnost. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s ovom obavijesti o privatnosti ili našoj praksi u vezi s vašim osobnim podacima, kontaktirajte nas na mgdev@mtcstrigova.com.

Kada posjetite našu web stranicu mtcstrigova.com (“Web stranica”), i općenito, koristite bilo koju od naših usluga (“Usluge”, koje uključuju Web stranicu), cijenimo da nam vjerujete sa svojim osobnim podatcima. Vašu privatnost shvaćamo vrlo ozbiljno. U ovoj obavijesti o privatnosti nastojimo vam na najjasniji mogući način objasniti koje podatke prikupljamo, kako ih koristimo i koja prava imate u vezi s njima. Nadamo se da ćete uzeti malo vremena da ga pažljivo pročitate, jer je to važno. Ako postoje neki uvjeti u ovoj obavijesti o privatnosti s kojima se ne slažete, molimo vas da odmah prekinete upotrebu naših Usluga.

Ova se obavijest o privatnosti odnosi na sve podatke prikupljene putem naših Usluga (koje, kao što je gore opisano, uključuje i našu web stranicu), kao i na sve povezane usluge, prodaju, marketing ili događaje.

Molimo pažljivo pročitajte ovu obavijest o privatnosti jer će vam pomoći da razumijete što radimo s podacima koje prikupljamo.

 

SADRŽAJ

1. KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO?

2. KAKO KORISTIMO VAŠE INFORMACIJE?

3. HOĆE LI SE VAŠI PODACI DIJELITI S KIM?

4. KORISTIMO LI KOLAČIĆE I OSTALE TEHNOLOGIJE PRAĆENJA?

5. KOLIKO DUGO ČUVAMO VAŠE PODATKE?

6. KAKO ČUVAMO VAŠE INFORMACIJE SIGURNO?

7. PRIKUPLJAMO LI INFORMACIJE OD MANJINA?

8. KOJA SU TVA PRAVA NA PRIVATNOST?

9. KONTROLE ZNAČAJKA KOJE NE SMIJETE PRAĆITI

10. AŽURIRATE LI OVE OBAVIJESTI?

11. KAKO NAM SE MOŽETE OBRATITI U vezi s ovim obavijestima?

12. KAKO MOŽETE PREGLEDATI, AŽURIRATI ILI Brisati podatke koje od vas prikupljamo?

 

1. KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO?

Osobni podaci koje nam otkrivate.

Ukratko: prikupljamo osobne podatke koje nam pružate.

Prikupljamo osobne podatke koje nam dobrovoljno pružate prilikom registracije na web mjestu, izraza interesa za dobivanje podataka o nama ili našim proizvodima i uslugama, kada sudjelujete u aktivnostima na web mjestu ili na drugi način kada nas kontaktirate.

Osobni podaci koje prikupljamo ovise o kontekstu vaše interakcije s nama i web stranicom, odabirom koji donosite te proizvodima i značajkama koje koristite. Osobni podaci koje prikupljamo mogu uključivati sljedeće:

Osobne podatke koje ste dali. Prikupljamo imena; brojevi telefona; email adrese; poštanske adrese; korisnička imena; lozinke; preferencije za kontakt; podaci o kontaktu ili provjeri autentičnosti; adrese za naplatu; i druge slične informacije.

Podaci o plaćanju. Možemo prikupiti podatke potrebne za obradu vaše uplate ako kupujete, poput broja vašeg instrumenta plaćanja (poput broja kreditne kartice) i sigurnosnog koda povezanog s vašim instrumentom plaćanja. Sve podatke o plaćanju pohranjuje Pay Pal. Njihove veze do obavijesti o privatnosti možete pronaći ovdje: https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/ua/privacy-full.

Svi osobni podaci koje nam pružate moraju biti istiniti, cjeloviti i točni te nas morate obavijestiti o svim promjenama takvih osobnih podataka.

 

2. KAKO KORISTIMO VAŠE INFORMACIJE?

Ukratko:

Vaše podatke obrađujemo u svrhe zasnovane na legitimnim poslovnim interesima, ispunjavanju našeg ugovora s vama, poštivanju naših zakonskih obveza i / ili vašem pristanku.

Osobne podatke prikupljene putem naše web stranice koristimo u razne poslovne svrhe opisane u nastavku. U te svrhe obrađujemo vaše osobne podatke oslanjajući se na naše legitimne poslovne interese, kako bismo s vama sklopili ili izvršili ugovor, uz vaš pristanak i / ili radi poštivanja naših zakonskih obveza. Uz svaku dolje navedenu svrhu naznačujemo određene razloge obrade na koje se oslanjamo.

Koristimo podatke koje prikupljamo ili primamo:

  • Olakšati stvaranje računa i postupak prijave. Ako odlučite povezati svoj račun s nama s računom treće strane (kao što je vaš Google ili Facebook račun), koristit ćemo podatke koje ste nam dopustili da prikupimo od tih trećih strana kako bismo olakšali stvaranje računa i postupak prijave za izvođenje ugovor. Za postavljanje svjedočenja. Na našoj web stranici objavljujemo izjave koje mogu sadržavati osobne podatke. Prije objavljivanja izjave, dobit ćemo vaš pristanak za upotrebu vašeg imena i sadržaja izjave. Ako želite ažurirati ili izbrisati svoju izjavu, kontaktirajte nas na prodaja@mtcstrigova.com i obavezno navedite svoje ime, mjesto svjedočenja i podatke za kontakt.
  • Zatražite povratne informacije. Vaše podatke možemo koristiti za traženje povratnih informacija i kontaktiranje s vama u vezi s korištenjem naše web stranice.
  • Omogućiti komunikaciju između korisnika. Vaše podatke možemo koristiti kako bismo omogućili komunikaciju između korisnika uz pristanak svakog korisnika.
  • Za upravljanje korisničkim računima. Vaše podatke možemo koristiti u svrhu upravljanja našim računom i održavanja u ispravnom stanju.
  • Da vam pošaljem administrativne podatke. Vaše osobne podatke možemo koristiti za slanje podataka o proizvodu, usluzi i novim značajkama i / ili informacijama o promjenama naših uvjeta i pravila.
  • Da bismo zaštitili naše Usluge. Vaše podatke možemo koristiti kao dio naših napora da našu web stranicu zaštitimo i zaštitimo (na primjer, za nadzor i prevenciju prijevara).
  • Provoditi naše uvjete i politike u poslovne svrhe, pridržavati se zakonskih i regulatornih zahtjeva ili u vezi s našim ugovorom. Odgovoriti na pravne zahtjeve i spriječiti štetu. Ako primimo sudski poziv ili drugi pravni zahtjev, možda ćemo trebati pregledati podatke koje posjedujemo kako bismo utvrdili kako odgovoriti. Ispunjavajte i upravljajte svojim narudžbama. Vaše podatke možemo koristiti za ispunjavanje i upravljanje vašim narudžbama, uplatama, povratima i razmjenama putem web stranice.
  • Administrirati izvlačenja i natjecanja. Vaše podatke možemo koristiti za upravljanje izvlačenjima i natječajima kada odlučite sudjelovati u našim natjecanjima. Pružiti i olakšati pružanje usluga korisniku. Vaše podatke možemo koristiti za pružanje tražene usluge.
  • Odgovoriti na upite korisnika / ponuditi podršku korisnicima. Vaše podatke možemo koristiti za odgovaranje na vaše upite i rješavanje svih potencijalnih problema koje biste mogli imati kod upotrebe naših usluga.
  • Da vam pošalje marketinške i promotivne komunikacije. Mi i / ili naši nezavisni marketinški partneri možemo koristiti osobne podatke koje nam šaljete u svoje marketinške svrhe, ako je to u skladu s vašim marketinškim preferencijama. Na primjer, kada izražavamo interes za dobivanjem podataka o nama ili našoj web stranici, pretplaćujemo se na marketing ili nas kontaktiramo na neki drugi način, prikupit ćemo osobne podatke od vas. U bilo kojem trenutku možete isključiti našu marketinšku e-poštu (pogledajte “ŠTA SU VAŠA PRAVA NA PRIVATNOST” u nastavku). Isporučite ciljano oglašavanje. Vaše podatke možemo koristiti za razvoj i prikaz personaliziranog sadržaja i oglašavanja (i suradnje s trećim stranama koje to čine) prilagođene vašim interesima i / ili lokaciji i za mjerenje njegove učinkovitosti.
  • U ostale poslovne svrhe. Vaše podatke možemo koristiti u druge poslovne svrhe, poput analize podataka, identificiranja trendova korištenja, utvrđivanja učinkovitosti naših promotivnih kampanja te za procjenu i poboljšanje naše web stranice, proizvoda, marketinga i vašeg iskustva. Te podatke možemo koristiti i pohranjivati u skupnom i anonimnom obliku tako da nisu povezani s pojedinačnim krajnjim korisnicima i ne uključuju osobne podatke. Nećemo koristiti osobne podatke koji mogu identificirati bez vašeg pristanka.

 

3. HOĆE LI SE VAŠI PODACI DIJELITI S KIM?

Ukratko: Informacije dijelimo samo uz vaš pristanak, radi poštivanja zakona, pružanja usluga, zaštite vaših prava ili ispunjavanja poslovnih obveza.

Vaše podatke koje posjedujemo možemo obrađivati ili dijeliti na temelju sljedeće pravne osnove: Pristanak: Vaše podatke možemo obraditi ako ste nam dali određeni pristanak za korištenje vaših osobnih podataka u određenu svrhu.

  • Legitimni interesi: Vaše podatke možemo obrađivati kada je to opravdano potrebno za postizanje naših legitimnih poslovnih interesa.
  • Izvršenje ugovora: Ako smo s vama sklopili ugovor, možemo obrađivati vaše osobne podatke kako bismo ispunili uvjete našeg ugovora.
  • Pravne obveze: Vaše podatke možemo otkriti tamo gdje to zakonski moramo učiniti kako bismo se pridržavali mjerodavnog zakona, vladinih zahtjeva, sudskog postupka, sudskog naloga ili pravnog postupka, kao što je odgovor na sudski nalog ili poziv na sud (uključujući i odgovor javnim vlastima radi ispunjavanja zahtjeva nacionalne sigurnosti ili provođenja zakona).
  • Vitalni interesi: Vaše podatke možemo otkriti tamo gdje smatramo da je potrebno istražiti, spriječiti ili poduzeti mjere u vezi s potencijalnim kršenjem naših pravila, sumnjom na prijevaru, situacijama koje uključuju potencijalne prijetnje sigurnosti bilo koje osobe i nezakonitim radnjama ili kao dokaz. u parnici u koju smo uključeni. Točnije, možda ćemo trebati obraditi vaše podatke ili podijeliti vaše osobne podatke u sljedećim situacijama:
  • Poslovni prijenosi. Možemo podijeliti ili prenijeti vaše podatke u vezi ili tijekom pregovora o bilo kojem spajanju, prodaji imovine tvrtke, financiranju ili stjecanju cijelog ili dijela našeg poslovanja drugoj tvrtki.
  • Pridružena društva. Vaše podatke možemo podijeliti s našim podružnicama, u tom ćemo slučaju od njih zatražiti poštivanje ove obavijesti o privatnosti. Pridružena društva uključuju našu matičnu tvrtku i sve podružnice, partnere u zajedničkom ulaganju ili druge tvrtke koje kontroliramo ili su pod zajedničkom kontrolom s nama.
  • Poslovni partneri. Vaše podatke možemo podijeliti s našim poslovnim partnerima kako bismo vam ponudili određene proizvode, usluge ili promocije.

 

4. KORISTIMO LI KOLAČIĆE I OSTALE TEHNOLOGIJE PRAĆENJA?

Ukratko: Možemo koristiti kolačiće i druge tehnologije praćenja za prikupljanje i pohranu vaših podataka.

Za pristup informacijama ili njihovo pohranjivanje možemo koristiti kolačiće i slične tehnologije praćenja (poput web-svjetionika i piksela). Konkretne informacije o tome kako koristimo takve tehnologije i kako možete odbiti određene kolačiće navedene su u našoj Obavijesti o kolačićima.

 

5. KOLIKO DUGO ČUVAMO VAŠE PODATKE?

Ukratko: Vaše podatke čuvamo onoliko dugo koliko je potrebno da bismo ispunili svrhe navedene u ovoj obavijesti o privatnosti, osim ako zakon ne zahtijeva drugačije.

Vaše osobne podatke čuvat ćemo samo onoliko dugo koliko je to potrebno za svrhe navedene u ovoj obavijesti o privatnosti, osim ako je dulji rok čuvanja potreban ili dopušten zakonom (poput poreza, računovodstva ili drugih zakonskih zahtjeva). Nijedna svrha ove obavijesti neće zahtijevati da vaše osobne podatke čuvamo dulje od razdoblja u kojem korisnici imaju račun kod nas.

Kad nemamo kontinuiranu legitimnu poslovnu potrebu za obradom vaših osobnih podataka, izbrisat ćemo ili anonimizirati takve podatke, ili ako to nije moguće (na primjer, jer su vaši osobni podaci pohranjeni u sigurnosne kopije), tada ćemo sigurno pohranite svoje osobne podatke i izolirajte ih od daljnje obrade dok brisanje nije moguće.

 

6. KAKO ČUVAMO VAŠE INFORMACIJE SIGURNO?

Ukratko: Cilj nam je zaštititi vaše osobne podatke sustavom organizacijskih i tehničkih sigurnosnih mjera.

Proveli smo odgovarajuće tehničke i organizacijske sigurnosne mjere namijenjene zaštiti sigurnosti svih osobnih podataka koje obrađujemo. Međutim, usprkos našim zaštitnim mjerama i naporima da osiguramo vaše podatke, nijedan elektronički prijenos putem Interneta ili tehnologija za pohranu informacija ne može biti zajamčena kao 100% sigurna, pa ne možemo obećati niti jamčiti da hakeri, cyber kriminalci ili druge neovlaštene treće strane neće biti u mogućnosti poraziti našu sigurnost i nepropisno prikupljati, pristupati, krasti ili mijenjati vaše podatke. Iako ćemo se potruditi zaštititi vaše osobne podatke, prijenos osobnih podataka na i s naše web stranice na vaš je rizik. Web stranici biste trebali pristupiti samo u sigurnom okruženju.

 

7. PRIKUPLJAMO LI INFORMACIJE OD MANJINA?

Ukratko: Djeci mlađoj od 18 godina svjesno ne prikupljamo podatke s tržišta niti ih plasiramo na tržište.

Djeci mlađoj od 18 godina ne prikupljamo podatke svjesno i ne stavljamo ih na tržište. Korištenjem internetske stranice izjavljujete da imate najmanje 18 godina ili da ste roditelj ili skrbnik takvog maloljetnika i pristajete na upotrebu internetske stranice takvog maloljetnika. Ako saznamo da su prikupljeni osobni podaci korisnika mlađih od 18 godina, deaktivirat ćemo račun i poduzeti razumne mjere za brzo brisanje takvih podataka iz svoje evidencije. Ako saznate za podatke koje smo možda prikupili od djece mlađe od 18 godina, kontaktirajte nas na prodaja@mtcstrigova.com.

 

8. KOJA SU TVOJA PRAVA NA PRIVATNOST?

Ukratko: svoj račun možete pregledati, promijeniti ili ukinuti u bilo kojem trenutku.

Ako ste stanovnik Europskog gospodarskog prostora i vjerujete da nezakonito obrađujemo vaše osobne podatke, također imate pravo podnijeti žalbu lokalnom nadzornom tijelu za zaštitu podataka. Njihove podatke za kontakt možete pronaći ovdje: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Ako imate prebivalište u Švicarskoj, podaci za kontakt s tijelima za zaštitu podataka dostupni su ovdje: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.

Ako imate pitanja ili komentare o svojim pravima na privatnost, možete nam poslati e-poštu na mgdev@mtcstrigova.com.

Informacije o računu

Ako u bilo kojem trenutku želite pregledati ili promijeniti podatke na računu ili ukinuti račun, možete:

  • Prijavite se u postavke računa i ažurirajte svoj korisnički račun.

Na vaš zahtjev za ukidanjem računa deaktivirat ćemo ili izbrisati vaš račun i podatke iz naših aktivnih baza podataka. Međutim, neke podatke možemo zadržati u svojim datotekama kako bismo spriječili prijevaru, riješili probleme, pomogli u istragama, izvršili naše Uvjete korištenja i / ili udovoljili važećim zakonskim zahtjevima.

Kolačići i slične tehnologije: Većina web preglednika prema zadanim je postavkama prihvaća kolačiće. Ako želite, obično možete postaviti da vaš preglednik uklanja kolačiće i odbija kolačiće. Ako odlučite ukloniti kolačiće ili odbiti kolačiće, to bi moglo utjecati na određene značajke ili usluge naše web stranice. Da biste isključili oglašavanje na temelju interesa oglašivača na našoj web stranici, posjetite http://www.aboutads.info/choices/.

Isključivanje marketinga putem e-pošte: U bilo kojem trenutku možete otkazati pretplatu s našeg popisa marketinških e-adresa klikom na vezu za odjavu u e-porukama koje šaljemo ili tako da nas kontaktirate koristeći dolje navedene detalje. Tada ćete biti uklonjeni s popisa marketinških e-adresa – međutim, mi i dalje možemo komunicirati s vama, na primjer da bismo vam poslali e-poštu povezanu sa uslugom koja je potrebna za administraciju i upotrebu vašeg računa, odgovor na zahtjeve za uslugom ili za druge ne-marketinške svrhe. Da biste se inače odjavili, možete:

  • Pristupite postavkama računa i ažurirajte svoje postavke.

 

9. KONTROLE ZNAČAJKA KOJE NE SMIJETE PRAĆITI

Većina web preglednika i neki mobilni operativni sustavi i mobilne aplikacije uključuju značajku Ne-prati (“DNT”) ili postavku koju možete aktivirati kako biste signalizirali svoje sklonosti privatnosti da se podaci o vašim aktivnostima internetskog pregledavanja ne prate i prikupljaju. U ovoj fazi nije finaliziran jedinstveni tehnološki standard za prepoznavanje i provedbu DNT signala. Kao takvi, trenutno ne reagiramo na signale DNT preglednika ili bilo koji drugi mehanizam koji automatski komunicira vaš odabir da se ne prati putem interneta. Ako se usvoji standard za internetsko praćenje kojeg se moramo pridržavati u budućnosti, obavijestit ćemo vas o toj praksi u revidiranoj verziji ove obavijesti o privatnosti.

 

10. AŽURIRAMO LI OVE OBAVIJESTI?

Ukratko: Da, ažurirat ćemo ovu obavijest po potrebi kako bismo ostali u skladu s relevantnim zakonima.

Povremeno možemo ažurirati ovu obavijest o privatnosti. Ažurirana verzija bit će označena ažuriranim datumom “Revidirano”, a ažurirana verzija stupit će na snagu čim bude dostupna. Ako napravimo značajne promjene u ovoj obavijesti o privatnosti, možemo vas obavijestiti ili vidljivim objavljivanjem obavijesti o takvim promjenama ili izravnim slanjem obavijesti. Preporučujemo vam da često pregledavate ovu obavijest o privatnosti kako biste bili informirani o tome kako štitimo vaše podatke.

 

11. KAKO NAM SE MOŽETE OBRATITI U VEZI S OVIM OBAVIJESTIMA?

Ako imate pitanja ili komentare u vezi s ovom obavijesti, možete nam poslati e-poštu na prodaja@mtcstrigova.com ili poštom na:

MTČ Tvornica Trikotaže d.d.

Štrigova bb Štrigova,

Hrvatska 40312 Hrvatska

 

12. KAKO MOŽETE PREGLEDATI, AŽURIRATI ILI OBRISATI PODATKE KOJE PRIKUPLJAMO?

Na temelju važećih zakona vaše zemlje, u određenim okolnostima možete imati pravo zatražiti pristup osobnim podacima koje prikupljamo od vas, promijeniti ih ili izbrisati. Da biste zatražili pregled, ažuriranje ili brisanje svojih osobnih podataka, posjetite: mgdev@mtcstrigova.com. Odgovorit ćemo na vaš zahtjev u roku od 30 dana.

X