Zbog godišnjih odmora sve narudžbe zaprimljene u razdoblju 29.07. - 16.08. bit će obrađene i poslane od 17.08.2022.

U katalogu proizvoda možete razgledati sve naše proizvode i klikom na prozor otvorit će se detalji o tom proizvodu. Kliknite „dodaj u košaricu“ svaki proizvod koji želite kupiti.

Nakon uspješno obavljene kupnje dobit ćete e-mail s potvrdom da smo zaprimili Vašu narudžbu.

Cijene istaknute na proizvodima su maloprodajne (PDV uključen).

Cijene dostave su slijedeće:

za iznos narudžbe ispod 200,00 kuna dostava iznosi 20,00 kn

za iznos narudžbe iznad 200,00 kuna DOSTAVA JE GRATIS na području Republike Hrvatske

Općom uplatnicom/virmanom – ovaj način plaćanja podrazumijeva gotovinsku uplatu u pošti ili banci, kao i uplatu na žiro-račun tvrtke MTČ Tvornice trikotaže d.d.Štrigova putem internet bankarstva na transakcijski račun tvrtke ; IBAN : HR8924020061100030806 , poziv na broj : 00- broj narudžbe.

Pouzećem (dostavljaču prilikom isporuke)

Svi proizvodi dostavljaju se putem pošte , službe HP Express u roku 3-5 radnih dana od dana obrade narudžbe . Za pošiljke adresirane na otoke, rok za uručenje produljuje se za 1-2 radna dana.

VAŽNO: Rok isporuke proizvoda vrijedi za područje cijele Hrvatske, izuzev slučajeva u kojima naručenih proizvoda trenutno nema u najbližem skladištu. Tada se proizvodi povlače iz drugih prodajnih jedinica u vlasništvu MTČ Tvornice trikotaže d.d.Štrigova na području RH. Ukoliko se radi o takvom slučaju povlačenja proizvoda, moguće je da će se dostava proizvoda odužiti za vrijeme koje je potrebmno da se naručeni proizvod pribavi u skladište iz kojeg se izdaju proizvodi za prodaju putem web shopa.

Neiskorištene , nove i neoprane artikle možete vratiti bez obrazloženja ili zamijeniti u roku od 14 dana od primitka uz puni povrat uplaćenog novca.

U slučaju da ste proizvod koristili , a pokaže se da ima određeni funkcionalni nedostatak , također ga možete vratiti te za njega dobiti zamjenski proizvod ili povrat novca. Uvažavat ćemo reklamacije koje su poslane pismenim putem (na e-mail ili poštom na našu adresu) .

Ukoliko se radi o oštećenju i/ili neispravnosti isporučene robe, kupac može vratiti artikl na adresu MTČ Tvornice trikotaže d.d.Štrigova kako bi se reklamacija uvažila na temelju fizičkog dokaza. Ukoliko se pomnim pregledom utvrdi da je došlo do oštećenja proizvoda namjernim/slučajnim mehaničkim postupkom, odnosno trganjem materijala, gumbiju, konca, drukera (kopče) ili drugih sastavnih dijelova proizvoda, koji je nastao nakon što je proizvod pregledan i poslan kupcu, reklamacija će se odbiti odnosno osporiti. U takvom slučaju utvrđuje se materijalna odgovornost kupca za kupljeni proizvod.

MTČ Leptirić, RK DOBRI , Split, Gundulićeva 26

MTČ Leptirić, Štrigova, Štrigova bb , u sklopu tvornice

Kupac ili druga osoba ovlaštena za primitak pošiljke dužna je prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja pošiljke i odmah ih prijaviti dostavnom djelatniku, te odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Svojim potpisom na Dostavnoj listi pružatelja usluge dostave kupac ili druga ovlaštena osoba za primitak pošiljke potvrđuju da su pošiljku zaprimili neoštećenu i bez umanjenja njezinog sadržaja.

Prigovor izjavljen ili podnesen pružatelju usluge dostave nakon uručenja pošiljke se ne prihvaća, osim u slučaju da primatelj ili druga osoba ovlaštena za primitak pošiljke priloži dokaz da je oštećenje ili umanjenje sadržaja pošiljke nastalo prije uručenja pošiljke.

Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi robu do kata na kojem stanuje kupac već samo do ulaza u stambenu zgradu.
Ukoliko kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, prodavatelj zadržava pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova.

Korisnici stranice mtcstrigova.hr su dužni prije narudžbe proizvoda klikom na ikonu „Plati“ pročitati Uvjete korištenja.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili nejasnoća vezanih uz Uvjete korištenja, možete se obratiti na adresu e-pošte prodaja@mtcstrigova.hr ili putem telefona na broj:040 851 001 ili 040 851 531.

Korisnici su suglasni da neće koristiti web stranicu na način da štete autorima ili trećim osobama, te prihvaćaju sve rizike korištenja web stranice i usluga.

Sadržaj web stranice zaštićen je autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje sadržaja moguće je samo uz prethodnu pisanu dozvolu MTČ leptirić.

Korisnici koriste web stranicu na vlastitu odgovornost. Minimalist ni na koji način nije odgovoran za štetu koju korisnik može pretrpjeti korištenjem web stranice www.neneneshop.com.

MTČ leptirić zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili dopuniti Uvjete korištenja. Promjene stupaju na snagu danom objave na web stranici mtcstrigova.hr. 

Minimalist zadržava pravo u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave izmijeniti, dopuniti ili ukinuti bilo koji dio svog poslovanja, što uključuje i web stranicu, odnosno bilo koji njezin dio, servise, podstranice ili usluge koje se putem njih pružaju. Predmetno pravo uključuje, ali se ne ograničava na, promjenu vremena dostupnosti sadržaja, dostupnosti novih podataka, načina prijenosa.

Dužnost je i obaveza korisnika koristiti web stranicu u skladu s pozitivnim propisima te općim moralnim i etičkim načelima. MTČ leptirić ima pravo u svakom trenutku vršiti kontrolu sadržaja web stranice kako bi osigurao poštivanje Uvjeta korištenja i pozitivnih propisa.

X