Zbog godišnjih odmora sve narudžbe zaprimljene u razdoblju 29.07. - 16.08. bit će obrađene i poslane od 17.08.2022.

O nama

MTČ Tvornica trikotaže d.d. Štrigova  jedan  od  najvećih proizvođača baby i dječje odjeće u Hrvatskoj  sa dugom tradicijom i prisutni smo na hrvatskom tržištu sa izuzetnom kvalitetom  proizvoda koji su proizvedeni isključivo u Hrvatskoj.
Putem naše firme MTČ Tvornica trikotaže d.d. Štrigova i web trgovine nastojimo ponuditi i prezentirati dio svojeg proizvodnog programa i raznoliki asortiman namijenjen djeci od 0-5 godina.
Zbog vremena koje nam uvijek nedostaje naša web trgovina Vam omogućuje da svaka majka može vrlo brzo pronaći osnovni odjevni asortiman za svoje dijete na jednom mjestu i to u LEPTIRIĆU.

Cilj

Tijekom nekoliko prethodnih godina izvršili smo specijalizaciju u našoj proizvodnji i potpuno se usmjerili na zadovoljavanje potrebe potrošača naših proizvoda. Najmlađima i njihovim roditeljima želimo udovoljiti svim zahtjevima i potrebama za odjevnim artiklima, a sa svojim prodajnim timom nastojimo se približiti našim kupcima te ih savjetovati prilikom prve kupnje za svoje novorođenče i za vrtićko i predškolsko doba.

Kvaliteta

Sva naša pamučna pletiva koja koristimo u vlastitoj proizvodnji europskog su porijekla, birana su sa posebnom pažnjom , izuzetno su kvalitetna i posjeduju EKO certifikate, tako da proizvodi iz LEPTIRIĆ asortimana zadovoljavaju najviše standarde kvalitete.

Odjevni artikli LEPTIRIĆA pružaju udobnost , nježnost te prirodno i zdravo za Vaše dijete. Želimo Vam da najljepše trenutke kupovine sa Vašim mališanima ostvarite sa MTČ“ Leptirićem“.

30,000+ Zadovoljnih kupaca

Certifikati kvalitete

Više od 30 godina iskustva

X